Wood is joy

Servicii si produse

Serviciile oferite de noi sunt diverse, incepand de la exploatarea lemnului, prelucrarea lui pana la exportul de produse ce au ca baza structura lemnoasa. In ceea ce priveste aceste activitati industriale, folosim aparatura de fabricatie de ultima generatie, si avem utilaje proprii care ne permit sa lucram in conditii optime pentru a va oferi calitate.

Va putem oferi pe langa debitare, prelucrare si export, si servicii de intermediere, pentru a va fi mult mai usor sa intrati in posesia lucrarilor sau a produselor dorite.

Uscarea lemnului si a produselor lemnoase pe care le cream se face in regim propriu, in camere special amenajate pentru uscare automatizata.

Servicii:

Debitare lemn – dupa taierea bustenilor urmeaza debitarea acestora, care se face folosind ferastraie speciale ce permit o flexibilitate crescuta si un randament optim. Debitarea are ca rol valorificare texturii si a designului lemnului, si inca din acest moment se face valorificarea lemnului pentru a fi folosit in crearea de mobila, sau alte astfel de produse.

Prelucrare cherestea – oferim si servicii de prelucrare cherestea, si ne puteti contacta in cazul in care doriti astfel de lucrari, pentru crearea unor modele, sau a unor materiale de constructii din busteni.

Uscare cherestea – in ceea ce priveste acest domeniu, dispunem de aparatura moderna pentru uscarea lemnului, iar aceasta actiune se va produce in camere special amenajate, folosind utilaje de ultima generatie.

Sortare, antiseptizare – putem oferi si servicii pentru sortarea lemnului, si il putem alege pe cel mai potrivit pentru ceea ce aveti dumneavoastra nevoie. Si putem de asemenea sa oferim antiseptizare pentru cherestea, iar acest lucru insemna ca aceasta va fi tratata, si nu va fi supusa deteriorarii indiferent de factorii de risc interni sau externi.

Pachetizare la sipca – aceste servicii vin in ajutorul dumnevoastra, pentru a avea o idee despre ceea ce aveti nevoie, indiferent de modul in care veti folosi lemnul.  Lemnul va fi asezat, si taiat la aceeasi marime, si in acest fel va fi mult mai usor de transportat.

Marcare conform cererii clientului – putem marca lemnul sau loturile de lemn in functie de cerintele clientilor, si de asemenea il putem prelucra pentru ca acesta sa fie usor de transportat, si sa corespunda cu nevoile pe care le aveti.

Clase de calitate:

–          A – cherestea de cea mai buna calitate,

–          B – cherestea de calitate inferioara fata de clasa A,

–          C – cherestea de calitate inferioara fata de clasa B,

–          CX – cherestea de calitate inferioara fata de clasa C.

Produse:

Dulapi – ideali pentru a fi folositi ca si materiale de constructii, sau pentru crearea unor structuri rezistente din lemn.

Rigle – pot fi folosite de asemenea in industria constructiilor din lemn, si pentru crearea de mobilier.

Scandura – este potrivita pentru a fi folosita in constructii, si pentru a crea mobila, pe langa celelalte intrebuintari casnice.

Limba
Servicii
Firma noastra
Firma noastra asigura serviciile necesare clientului incepand de la exploatarea lemnului, prelucrarea acestuia, pana la exportul produselor. In procesele de fabricatie sunt folosite numai utilaje proprii de ultima generatie.
Contact

Sediul firmei:
Telefon / Fax:
0230 314267
Mobil:
0742286146
Adresa:
strada Calea Bucovinei 75
Email:
office@seveco.ro