Wood is joy

Despre noi

Despre afacerea pe care o desfasuram putem spune ca este o afacere de familie, care a trecut din generatie in generatie, pana am ajuns la momentul in care putem spune ca am dezvoltat o afacere prospera, si cu baze solide. Suntem specializati in prelucrarea lemnului, si ne puteti contacta in cazul in care doriti lucrari de calitate in ceea e priveste debitarea, prelucrarea si exportul de lemn.

Dezvoltam aceasta afacere de trei generatii, si punem toata pasiunea in ceea ce facem deoarece aceasta firma a fost transmisa din tata in fiu pana in prezent. Produsele si serviciile pe care le oferim sunt de cea mai buna calitate si ne mandrim cu acest lucru.

Despre noi mai putem adauga ca suntem deschisi la nou, si receptivi la dorintele clientilor, deoarece consideram ca doar asa ne putem dezvolta continuu si putem oferi servicii de calitate, la preturi cat se poate de corecte.

Sediul firmei noastra, si a fabricii este situat in Campulung Moldovenesc, in judetul Suceava, acolo unde exista istorie in ceea ce priveste prelucrarea lemnului, deoarece este situata chiar in inima Bucovinei, regiune recunoscuta pentru padurile sale, si pentru prelucrarea lemnului. Ne puteti contacta in cazul in care doriti servicii de cea mai inalta calitate, pe care vi le vom oferi tinand cont de dorintele si cerintele dumneavoastra.

Limba
Servicii
Firma noastra
Firma noastra asigura serviciile necesare clientului incepand de la exploatarea lemnului, prelucrarea acestuia, pana la exportul produselor. In procesele de fabricatie sunt folosite numai utilaje proprii de ultima generatie.
Contact

Sediul firmei:
Telefon / Fax:
0230 314267
Mobil:
0742286146
Adresa:
strada Calea Bucovinei 75
Email:
office@seveco.ro